http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/marica-ke/uploads/DSC05979_resize.JPG2006-ban alakult a Marica Kulturális Egyesület keretein belül a "Marice iz Salante" énekkar.

A vezetőség ösztönzésére és bátorítására kezdtük meg a közös éneklést. Anyagi és humán hozzáállásuk patronálja tevékenységünket. Segítőtársunk Kovács József zeneoktató, aki koordinálja próbáinkat és a zenekar prímásaként munkálkodik. Dícsérő szavaival önbizalmunkat növeli. Nagy lendülettel, örömmel kezdtünk neki a tanulásnak. Egymásnak adtuk át tudásunkat, igyekeztünk csoporttá és közösséggé fejlődni. Kevés énekkar büszkélkedhet saját zenekkarral, akik örömmel és  tudásuk legjavát adva emelik a fellépéseink színvonalát. Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni, részt veszünk szülőfalunk rendezvényein, a környező települések műsorain, illetve a heti szentmiséken a németi templomban. Odaadó munkánk eredménye az, hogy tapssal és mosollyal fogadják fellépéseinket. Ezek a pozitív megnyilvánulások adnak erőt nekünk a továbblépéshez.

 

Kórus vezető: Szrimácz Tiborné

Tagok: Antalovics Tamás,   Bori  Róbertné,  Farkas Zoltán,  Istokovicsné Sztanics Marica,   Kapitány Jánosné,  Laskovicsné Szendrői Annamária,  Markó Brigitta, Pávics Rita,   Szendrői Alexandra,   Szrímácz Gréta.

 

2007. évi fellépések:

Húsvét-nagyböjti időszak: Pécs, kertvárosi templom

május 25. Szalánta: Nyugdíjas-nap

június 8-10. Kökény: kórus-tábor, továbbképzés

június 23. Felsőszentmárton

augusztus 19. Szalánta: németi templom

augusztus 25. Kökény:  Horvát Nap

szeptember 1. Komló

szeptember 8. Szalánta: (falunap) templom, Tóparty

szeptember 29. Pogány:  Káposzta-nap

 

 

Oldalmenü
Naptár
Diavetítő